26° / 7° Poc tapat

La Diputació recull en la Guia 2020 els detalls de les 192 Fires a les quals dona suport

DIMECRES 03 JUNY 2020

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida (Promeco) ha editat la nova Guia de Fires 2020 de les Terres de Lleida, Alt Pirineu i Aran, una eina de consulta que permet conèixer amb tota mena de detalls els certament que se celebraran a la demarcació al llarg de l'any.

El vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Carles Gibert, amb el director del Patronat Ramon Boixadera, presentant la Guia de Fires de Lleida 2020, el 7 de febrer del 2020. (Horitzontal)La publicació es va presentar aquest divendres en el decurs d'un acte en el qual hi van participar el vicepresident del Patronat de Promoció EconòmicaCarles Gibert, i el director del Patronat, Ramon Boixadera.

La Guia recull un total de 192 certàmens firals que se celebren en 125 municipis de les comarques lleidatanes. Un calendari en el qual destaca el sector de l'artesania i activitats artístiques amb 56 activitats, les agroalimentàries i gastronòmiques amb 58 convocatòries, 17 relacionades amb els sectors agrícoles i ramaderes, de caràcter multisectorials se'n celebraran 8, així com les 14 que recreen la històrica i tradicions locals.

Document Actions