Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Partit de futbol infantil

DILLUNS 07 AGOST 2023

El Club Esportiu Alfés, equip de futbol de la nostra localitat, va organitzar una de les darreres activitats de la Festa Major. Així, el diumenge 6 a les 19:30 tot estava preparat per disputar dos partits de futbol amb els infants que s'havien anat apuntant al llarg de la setmana. 

Els primers d'entrar al camp foren els més petits que, en una part del camp habilitat per a l'ocasió amb les mesures adients a la seva edat, van disputar el primer partit. El matx va ser igualat, amb poques ocasions en ambdues porteries, i tot es va decidir amb dos encerts d'un dels equips. Una bona estona que va fer gaudir tant als pares i mares com als entregats futbolistes.

Acabat el primer partit es va donar pas al segon, on jugaren la resta d'infants i adolescents, ja a tot el camp. Cada equip contava a les seves files amb jugadors del C. E. Alfés o algun que altre pare sofert que val a dir que hi va posar molta passió. Aquest partit va estar més disputat que el primer, amb constants oportunitats en cada porteria i gols per ambdós equips, fet que va fer acabar el matx amb un empat. Es va passar als penals on, després de molts gols, la sort es va decantar cap a l'equip sense petos. 

Per acabar, tots els participants van poder marxar amb un petit obsequi gentilesa del Consell Comarcal i un diploma acreditatiu.

Una activitat amb una gran participació i que sembla que es va consolidant per quedar-se en les properes Festes Majors, gràcies a la implicació del C.E. Alfés i en especial del Pau, a qui volem agrair tot l'esforç realitzat. 1, 2, 3... Aufés!

Galeria d'imatges